Yritys


Olemme Salossa, Meriniityn teollisuusalueella toimiva täyden palvelun automaalaamo.Yritys on perustettu 1989 ja työllistää tällä hetkellä viisi alan ammattilaista. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia PPG:n ympäristöystävällisiä automaaleja, sekä -lakkoja.

 

Kuulumme PPG-Takuumaalaamo ketjuun. Tämä laadun tae takaa 36:n kuukauden kirjallisen ruostumattomuustakuun tekemällemme työlle. Oikeus näin pitkän takuun antamiseen edellyttää, että maalaamo täyttää tiukat työn laatua, laitteistoa ja koulutusta koskevat vaatimukset. Viimeisempien maalityyppien ja korjaustekniikoiden tuntemus, ajanmukainen laitteisto ja hyvin koulutettu henkilöstö ovat edellytyksiä PPG:n takuumaalaamo-ohjelmaan pääsemiseksi.

 

Meiltä löytyy apu auton eroikoisenkin alkuperäväriä vastaavan värin löytymiseen. Kokonaisuudessaan PPG:n väripaletti käsittää yli 200 000 maalireseptiä.Maalaamme autoja niin puskurista puskuriin, kuin erillisiä osiakin. Samoin nykyautojen muoviosien vaativatkin korjaukset onnistuu meillä. Täyden palvelun automaalaamon palveluun kuuluu myös luonnollisesti kaikki alan pohjatyöt, ruostevauriokorjaukset jne.